Vakantiepark Hellendoorn
weekendje weg overijssel

Gezellig een weekend weg naar Overijssel

  • Rustig bungalowpark in Overijssel
  • Met zwembad, speelvijvers
  • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

Genieten tijdens een weekendje weg in Overijssel

Natuur-, fiets- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Vakantiepark Hellendoorn! Ons kleinschalige bungalowpark ligt midden in de rustgevende natuur van Hellendoorn, vlak bij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Deze natuurrijke omgeving is ideaal voor een weekendje weg in Overijssel. Na een mooie wandeling of fietstocht kunt u heerlijk bijkomen in uw comfortabele bungalow en genieten van onze parkfaciliteiten voor jong en oud. Zo bieden wij onder andere een overdekt zwembad, gave speelvijvers en het gezellige restaurant Tante Stoof. Mogen we u ook verwelkomen voor een weekendje in Twente?

Boek uw weekend weg in Overijssel:

Overnacht in een comfortabele bungalow

Tijdens uw weekendje weg zal het u aan comfort niet ontbreken. Onze ruime bungalows zijn allemaal compleet en gezellig ingericht en bieden plaats aan maximaal 6 personen. Vanuit uw eigen terras met tuinmeubilair kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de speelvijvers of het bos. Voor gasten die iets minder goed ter been zijn bieden wij een aangepaste bungalow. In enkele vakantiewoningen is uw hond ook welkom. Of u nu met zijn tweeën komt of met het hele gezin; wij hebben voor iedereen een passende bungalow. Geniet van een onvergetelijk weekend weg in Twente!

To do's tijdens uw weekendje weg

Bij Vakantiepark Hellendoorn zult u zich geen moment vervelen! Op ons park bieden wij uitstekende faciliteiten zoals uitdagende speeltuinen en speelvijvers, een overdekt zwembad en een gave midgetgolfbaan. In de schoolvakanties wordt er kleinschalige animatie georganiseerd. Ook kunt u bij ons een fiets huren om de omgeving mee te verkennen. Vanuit uw ruime bungalow fietst of wandelt u zo de Sallandse Heuvelrug op en kunt u de bossen en heidevelden bewonderen. Na een actieve of juist ontspannen dag kunt u bijkomen met een hapje en een drankje bij Restaurant Tante Stoof. Een weekendje weg in Overijssel was nog nooit zo leuk als bij Vakantiepark Hellendoorn!

Onze uitstekende faciliteiten:

  • Overdekt zwembad
  • Speelvijvers
  • Midgetgolfbaan
  • Restaurant Tante Stoof

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🌳 Wat is er te beleven in de omgeving?

In de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn kunt u prachtig wandelen en fietsen over de Sallandse Heuvelrug. Verder kunt u een gezellig dorpje bezoeken zoals Hellendoorn, Dalfsen of Nijverdal of een gave dag beleven bij Avonturenpark Hellendoorn.

🐕 Is mijn hond ook welkom op jullie park?

In een aantal van onze bungalows is uw hond ook welkom! Uw trouwe viervoeter heeft alle ruimte in de grote tuin. In Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vindt u drie losloopgebieden. We vragen u wel om bij het reserveren even aan te geven dat uw hond meegaat.