Vakantiepark Hellendoorn

Evenementen in de omgeving

Agenda

Alle informatie over activiteiten en evenementen vindt u in de agenda van VVV Hellendoorn.

 

Deze evenementen komen eraan:

Festival Dauwpop

Dauwpop

Dauwpop is hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten te groeien naar een tweedaagsfestival! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding. In 2024 op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni.

Meer

Ossencrossfestival

De ossencross

De ossencross is een kleinschalig  (meerdaagse) festival in het buitengebied van Hellendoorn.De ossencross is een kleinschalige vorm van de Zwarte Cross.

Het welbekende festival in Lichtevoorde.Meer informatie en kaarten zijn te koop via: Ossencross Festival – Ossencross festival hellendoorn

Meer

YU MAN RACE OBSTACLE RUN

Yu man race opstacle run

Op 08 september 2024 gaat de spectaculaire YU MAN RACE OBSTACLE RUN weer van start! Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun: de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de Strong Men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts! De obstacle run is een spectaculaire race voor alle niveaus met spectaculaire en uitdagende hindernissen! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen!

Meer

Hellendoorn Rally

Hellendoorn Rally 

De Hellendoorn Rally vindt plaats op 20 en 21 september 2024 

 

Meer

Ontdek de omgeving: