Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiehuisje in Overijssel met hond

Vakantie in de natuur met je hond

 • Kleinschalig vakantiepark in Overijssel
 • Gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug
 • Bungalows met ruime tuin

Vakantiepret in Overijssel samen met uw hond

Vakantiepark Hellendoorn is de perfecte bestemming om een vakantiehuisje te huren met uw hond. Ons vakantiepark ligt namelijk vlak bij het prachtige natuurgebied de Sallandse Heuvelrug; hier kunt u prachtige wandelingen maken met uw trouwe viervoeter. Bewonder samen de natuurrijke omgeving en ontspan daarna in uw comfortabele bungalow met ruime tuin op ons park. Geeft u bij uw reservering wel even aan dat uw hond mee gaat? Dan reserveren wij een gepaste accommodatie voor u!

Comfortabel overnachten in de natuur

Wanneer u met uw hond op vakantie wilt in Overijssel zit u bij Vakantiepark Hellendoorn goed. In een type bungalow is uw trouwe viervoeter namelijk van harte welkom. In onze hondvriendelijke vakantiehuisjes kunt u met maximaal 6 personen verblijven. U bent van alle gemakken voorzien. Zo beschikken onze bungalows over een gezellige woonkamer met optie voor een open haard, een volledig ingerichte keuken én slaapkamers met comfortabele bedden. En wist u dat u ook nog eens over een ruime tuin beschikt? Hier kunt u ontspannen terwijl u uw spelende hond in de gaten houdt. En dankzij onze ideale ligging in de natuur staat u binnen no-time in een prachtig natuurgebied waar u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt. Met de hond op vakantie in Twente was nog nooit zo leuk!

Over uw hondvriendelijke huisje:

 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Ruime woonkamer met zit- en eethoek
 • Volledig ingerichte keuken
 • Slaapkamers met comfortabele bedden
 • Ruime tuin met terras
 • In een bosrijke omgeving

Met de hond op vakantie in Nederland

Wij begrijpen als geen ander dat wanneer u een vakantiehuisje met uw hond huurt, u ook de omgeving wilt verkennen. Een bezoekje aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug kan dan zeker niet ontbreken! Er zijn zelfs drie hondenlosloopgebieden te vinden. Hier kan uw hond lekker ravotten met andere dierenvriendjes en kunt u genieten van de prachtige natuur. Naast dit mooie natuurgebied zijn er natuurlijk nog veel meer mooie plekken te ontdekken in Twente. Bewandel bijvoorbeeld (een deel van) het Pieterpad of bezoek de nabijgelegen steden zoals het bruisende Nijverdal of het historische Hellendoorn. Liever een dag in uw vakantiehuisje in Overijssel met uw hond verblijven? Ook dat kan! Relax op uw privé terras terwijl uw hond geniet van het zonnetje in de tuin. Ook kunt u genieten van een lekkere maaltijd bij Restaurant Tante Stoof. 

Wandeltips op de Sallandse Heuvelrug:

  Archemerberg (9 km)
  Schaapskooi Twilhaar (6 km)
  Noetselerberg (8 km)
  Holterberg (13 km)
  Hexelerbosch (8 km)

Hier ligt ons huisdiervriendelijke vakantiepark ⤵

Dit vroegen eerdere hondenbaasjes ons ⤵

🐕 Welke losloopgebieden liggen in de omgeving?

Op de Sallandse Heuvelrug vindt u drie gebieden waar uw hond los mag lopen; het Hondenbos, Hexelerbosch en Teesselinksveld. Deze gebieden herkent u aan de bordjes.

🐕 Welke natuur vind ik nog meer in de omgeving?

Behalve de Sallandse Heuvelrug vindt u nog veel meer mooie natuur waar u kunt wandelen in de omgeving. Volg bijvoorbeeld een etappe van het Pieterpad of wandel over de Lemelerberg.