Vakantiepark Hellendoorn
Overnachten vakantiepark hellendoorn

Vlak bij Avonturenpark Hellendoorn

  • Vakantiepark in de buurt van het avonturenpark 
  • Gelegen bij de Sallandse Heuvelrug
  • Vakantiehuisjes voor maximaal 6 pers.

Overnachten in de omgeving van Avonturenpark Hellendoorn

Het avonturenpark is een echt familiepark en erg geschikt voor een dagje uit met het hele gezin. In totaal heeft het park 30 attracties. Bekijk alle attracties op de website van het avonturenpark. Ziet u zichzelf raften in de kolkende rivier of naar beneden vallen van een waterval? Of blijft u liever droog en durft u een ritje in de achtbaan aan? Bezoek dan het avonturenpark vlak bij ons vakantiepark. Ook kleine kinderen vermaken zich op het avonturenpark in een speciale gedeelte voor jonge kinderen. Naast de vele attracties zijn er ook diverse shows op het park, dus u verveelt zich geen moment. Vakantiepark Hellendoorn ligt op 2,5 km van het avonturenpark in Hellendoorn. Op ons vakantiepark, dat eerder Roompot Hellendoorn heette, zijn er ook vele faciliteiten voor het hele gezin, denk aan speelvijvers en een midget golfbaan. Bent u al enthousiast over een overnachting vlak bij het avonturenpark?

Zoek & boek uw overnachting vlak bij het avonturenpark⤵

Uw overnachting vlak bij een pretpark

Overnachten bij een pretpark in de buurt doet u bij Vakantiepark Hellendoorn. Ons park ligt vlak bij het avonturenpark, het is daarom de ideale bestemming voor families en pretpark liefhebbers. U kunt bij ons overnachten in verschillende typen bungalows. Wij hebben bungalows voor maximaal 6 personen. Daarnaast hebben wij bungalows speciaal voor senioren en mindervaliden. De bungalows zijn gezellig ingericht en voorzien van onder andere een vaatwasser, wasmachine, droger en een magnetron. Hoe fijn is het dat het huisje compleet ingericht is? Al onze vrijstaande huisjes hebben een uniek uitzicht op een van de speelvijvers of de bosrand. Als u met de auto komt kunt u deze bij uw bungalow parkeren, maar ook op de centrale parkeerplaats. Wanneer boekt u een vakantie op een vakantiepark vlak bij het avonturenpark?

Uw vakantiepark faciliteiten

  • Overdekt zwembad
  • Restaurant en snackbar
  • Animatie en midgetgolf
  • Fietsverhuur
  • Speelvijvers en speeltuinen
  • Winkelhoek

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Ons vakantiepark ligt bij het avonturenpark, maar is er is nog meer te doen naast dat u een bezoek brengt aan het avonturenpark. Ons park ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug naast de Eelerberg. Dit gebied is rijk aan natuur, denk aan prachtige paarse heides, bossen vol met beuken en eiken en natuurlijk veel wilde dieren. Het natuurgebied kunt u op verschillende manieren verkennen: te voet, per fiets of mountainbike en zelfs te paard. Er liggen veel routes door dit natuurgebied voor eindeloos natuurplezier. Er zijn nog veel meer familie uitjes in de buurt zoals een vaartocht over de rivier De Regge of bezoek een in- en outdoor speeltuin, escape room, kinderboerderij of een bakkerij- en ijsmuseum. Er is genoeg te doen als u kiest voor een overnachting vlak bij het avonturenpark bij Vakantiepark Hellendoorn.

Ontdek nog meer uitjes voor de hele familie⤵

Veelgestelde vragen

🎢 Waar kan ik overnachten vlak bij Avonturenpark Hellendoorn?

Bij Vakantiepark Hellendoorn overnacht u vlak bij het avonturenpark. Ons vakantiepark in Twente heeft verschillende typen bungalows voor maximaal 6 personen. Ook hebben wij bungelows aangepast voor senioren of mindervaliden. Op ons vakantiepark vlak bij het avonturenpark is iedereen welkom!

🎠 Waar in Overijssel kan ik overnachten vlak bij een pretpark?

Overnachten vlak bij een pretpark doet u bij Vakantiepark Hellendoorn. Ons vakantiepark ligt op 2,5 km van Avonturenpark Hellendoorn. Maar naast dat u een bezoek kunt brengen aan het avonturenpark zijn er nog veel meer uitjes voor het gezin, vlak bij ons vakantiepark in Overijssel. Ontdek het allemaal tijdens uw overnachting bij ons!