Vakantiepark Hellendoorn
vakantiehuis mindervaliden

Aangepast vakantiehuis voor mindervaliden

  • Aangepaste bungalow
  • Vlak bij de Sallandse Heuvelrug
  • Geschikt voor maximaal 6 personen

Vakantie vieren in een aangepast vakantiehuis

Op zoek naar een vakantiehuis dat ook geschikt is voor mensen die wat minder goed te been zijn? Op Vakantiepark Hellendoorn bieden wij aangepaste vakantiehuizen die speciaal zijn ingericht voor mindervaliden. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen vakantie. Ons vakantiehuis voor mindervaliden is geschikt voor maximaal 6 personen, geheel rolstoelvriendelijk en bevindt zich in de bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Kom heerlijk genieten van de rustgevende natuur vanuit uw aangepaste vakantiehuis!

Verblijven in een vakantiehuis voor mindervaliden

Bungalow Miva is een aangepast vakantiehuis dat volledig is ingericht voor mindervaliden. De bungalow is rolstoelvriendelijk; er zijn geen drempels en de doorgangen zijn minimaal 90 cm breed. Het vakantiehuis beschikt over twee hoog-laagbedden en een tillift aan het plafond op de begane grond. Ook is er een aangepaste badkamer met een douchebrancard, toilet met steunen en een losse douchekruk, eveneens is hier een plafond tillift. Buiten bevindt zich een terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Het aangepaste vakantiehuis is dus van alle gemakken voorzien.

Onze bungalow:

  • Rolstoelvriendelijk
  • Aangepaste badkamer
  • Tilliften aan het plafond
  • 2 hoog-laagbedden
  • Geen drempels

To do's op en rondom ons vakantiepark

Ons gezellige vakantiepark is zeer geschikt voor mindervaliden. Zo hebben wij een overdekt zwembad met faciliteiten voor mindervaliden zoals een kleedkamer met brancard, een douchestoel en tillift voor transfers van stoel naar zwembad en vice versa. Kom ook eens langs bij ons smakelijke restaurant 'Tante Stoof' met een uitgebreide menukaart. Hier kunt u heerlijk uit eten, maar ook afhalen. In de omgeving ligt Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied is zeer toegankelijk voor mindervaliden door de verharde paden en de verhuur van struinstoelen. Gezellige dorpjes en steden in de buurt zijn onder andere Nijverdal, Holten en Rijssen. Een uitgelezen kans om de cultuur en natuur van deze omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie voor mindervaliden. Wat gaat u als eerste doen op ons vakantiepark geschikt voor mindervaliden?

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Kan ik ook een last minute verblijf boeken?

Ook wanneer u op het laatste moment besluit om een vakantiehuis voor mindervaliden te boeken, kunt u bij Vakantiepark Hellendoorn terecht. Wij begrijpen dat een ontspannen vakantie in de buurt van de Sallandse Heuvelrug op ieder moment mogelijk moet zijn. Vier daarom uw last minute vakantie bij Vakantiepark Hellendoorn!

Is dit vakantiepark geschikt voor senioren?

Vakantiepark Hellendoorn is een ideale bestemming voor senioren! Zo bieden wij speciale accommodaties voor senioren met een ruime woonkamer en een inloopdouche. De natuurrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug is perfect voor de mooiste wandelingen en fietstochten.