Vakantiepark Hellendoorn
Kindvriendelijk vakantiepark met zwembad

Kindvriendelijk vakantiepark

  • Vakantiepark met overdekt zwembad
  • In de buurt van Avonturenpark Hellendoorn
  • Speelvijvers en animatie 

Kindvriendelijk vakantiepark met binnenzwembad

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark met een overdekt zwembad? Zoek niet verder, want Vakantiepark Hellendoorn is kindvriendelijk en heeft een verwarmd binnenzwembad. Kinderen vermaken zich uren in ons zwembad. Ook de jongste kinderen hebben uren speelplezier in het speciale kleuterbad. Vakantiepark Hellendoorn is een kleinschalig vakantiepark met verschillende typen familie accommodaties voor maximaal 6 personen. Ons bungalowpark ligt aan de Sallandse Heuvelrug. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen samen met uw kinderen dankzij de speciale kinderroutes. Wanneer komt u samen met uw kinderen ons kindvriendelijke vakantiepark met binnenzwembad bezoeken?

Zoek & boek uw verblijf op ons familiepark met zwembad ⤵︎

Neem een duik in ons binnenzwembad!

Voor kinderen is er van alles te doen op ons kindvriendelijke vakantiepark in Twente. Beleef veel waterplezier in ons binnenzwembad met apart kleuterbad. Als het warm weer is wilt u natuurlijk liever naar buiten, dat begrijpen wij. Daarom heeft ons familiepark ook speelvijvers waar u en uw kinderen uren waterplezier beleven. Klim op het vlot of hang aan de kabelbaan over het water, er is veel te ontdekken. Ook kunnen de kinderen klimmen en klauteren in een van de speeltuinen op het vakantiepark. In de schoolvakanties is er een recreatieteam voor kinderen tot en met 10 jaar. Toch liever iets ondernemen samen met uw kinderen? Beslis dan op de midgetgolfbaan wie de beste golfer is van de familie! Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons familiepark in Overijssel met een zwembad?

Onze vakantiebungalows:

  • Vrijstaande bungalows voor max. 6 personen
  • Met terras en tuin
  • Aan de speelvijver of bosrand
  • Eigen parkeerplaats
  • Ruime woonkamer en open keuken
  • Ook voor senioren en mindervaliden
  • Huisdieren in sommige accommodaties toegestaan

Kindvriendelijke activiteiten met kinderen

Vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark met zwembad kunt u heel veel leuke kindvriendelijke activiteiten ondernemen. Het leukste familie uitje in de buurt van ons vakantiepark is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Hier vindt u verschillende attracties en shows voor het hele gezin. Ook kunt u in de buurt van ons park een in- en outdoorspeeltuin en kinderboerderij bezoeken. Er zijn ook kindvriendelijke musea in de omgeving, zoals Gerrit Valk's Bakkerij- en IJsmuseum en Landbouwmuseum de Laarman. Ons kindvriendelijke vakantiepark ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Door dit natuurpark liggen, naast de normale routes, vele kinderroutes zoals het kabouterpad, speelbospad en het dierenvriendjes pad, er is voor iedereen wel een geschikte route. Wanneer ontdekt u de omgeving van ons kindvriendelijke vakantiepark?

Ontdek al onze uitjes voor families ⤵︎ 

Veelgestelde vragen

👨‍👩‍👧‍👦 Waar vind ik een kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel?

Een kindvriendelijk park in Overijssel vindt u bij Vakantiepark Hellendoorn, nabij Dalfsen. Wij zijn een familiepark en hebben een zwembad waar uw kinderen zich uren kunnen vermaken. Daarnaast hebben we ook speelvijvers, speeltuinen en bieden we animatie in de vakanties. Wanneer mogen wij u en uw familie verwelkomen?

🏊‍♀ Waar boek ik een kindvriendelijk vakantiepark met binnenzwembad?

Uw vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark met binnenzwembad viert u bij Vakantiepark Hellendoorn, in de buurt van Ommen. Wij hebben een overdekt zwembad met een apart peuterbad. Voor de warme dagen kunt u ook buitenspelen in onze speelvijver, die 75 cm diep is. Kortom, bij ons heeft u en uw kind veel waterplezier!