Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug

  • Gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Vakantiehuizen voor max. 6 personen
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
 

Genieten op een vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug

Op zoek naar een vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug? Zoek niet verder, want voormalig Roompot Hellendoorn dat nu verder gaat als Vakantiepark Hellendoorn ligt midden in dit unieke natuurgebied. De Sallandse Heuvelrug is een van de grootste droge heidegebieden van Europa, waar van alles te doen is. Door dit gebied lopen verschillende wandel- en fietsroutes, ideaal voor natuurliefhebbers. U kunt op ons vakantiepark in Overijssel fietsen huren om zo het gebied te ontdekken. Vlak bij ons vakantiepark ligt het landgoed de Eelerberg waar u heerlijk kunt wandelen tussen de oude beuken en eiken. Op ons bungalowpark staan verschillende vakantiehuisjes voor 4 tot 6 personen. Ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug heeft verschillend faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, speelvijvers en nog veel meer. Wanneer komt u de Sallandse Heuvelrug vanaf Vakantiepark Hellendoorn ontdekken?

 

Zoek & boek uw vakantiehuisje op de Sallandse Heuvelrug⤵︎

 

Vakantiehuisje op de Sallandse Heuvelrug

Een vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug boekt u bij Vakantiepark Hellendoorn. Wij hebben verschillende vrijstaande bungalows voor 4 tot 6 personen gelegen aan één van de speelvijvers of aan de bosrand. Alle vakantiehuisjes in Hellendoorn zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, wasmachine, droger en magnetron. Ook hebben alle vakantiehuisjes op de Sallandse Heuvelrug een ruime tuin met een terras waar u heerlijk kunt genieten van de mooie omgeving. Uw auto kunt u parkeren bij uw huisje, maar ook kunt u deze parkeren op de centrale parkeerplaats. Wanneer boekt u een vakantiehuisje op de Sallandse Heuvelrug?

 

Faciliteiten van ons park:

  • Overdekt zwembad en sauna
  • Restaurant en snackbar
  • Animatie en midgetgolf
  • Fietsverhuur
  • Speelvijvers en speeltuinen
  • Winkelhoek
 
 

Vier uw vakantie bij de Eelerberg

Ons vakantiepark ligt naast de prachtige Eelerberg. De Eelerberg is een heuvel gelegen op het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze heuvel heeft een hoogte van maar liefs 40 meter. Op de Eelerberg ligt een 19e eeuws landgoed dat bestaat uit oude beuken en eiken. Uniek aan dit landgoed is dat er nog een oude villa staat die nog steeds op de ouderwetse manier verwarmd wordt. Op het landgoed van de Eelerberg liggen routes voor zowel wandelaars als ruiters, dus ook per paard kan het gebied verkent worden. Wanneer gaat u de Eelerberg ontdekken vanaf uw vakantiepark bij de Sallandse Heuvelrug?

Hier vindt u ons vakantiepark bij de Sallandse Heuvelrug⤵︎

Tips voor de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn

Ons vakantiepark in Twente ligt op de Sallandse Heuvelrug waar u van alles kunt beleven. Zo liggen er op de Sallandse Heuvelrug verschillende wandelroutes die door de bossen en heides van dit natuurgebied gaan. Tijdens uw wandeling heeft u prachtige uitzichten en kans om verschillende dieren tegen te komen. Ook kinderen kunnen zich vermaken tijdens uw vakantie op de Sallandse Heuvelrug, want er zijn ook verschillende kinderroutes. In dit nationaal park kunt u ook heerlijk fietsen en mountainbiken. Ook kunt u tijdens uw vakantie op de Sallandse Heuvelrug de rivier De Regge ontdekken met een fluisterbootje. Het historische Hellendoorn is een bezoek waard, net als omliggende plaatsen Nijverdal, Holten en Rijssen. In dit gebied is er genoeg te doen voor iedereen. Wanneer mogen we u verwelkomen op ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug?

 
 

Ontdek onze omgeving en faciliteiten⤵︎

Veelgestelde vragen

Waar boek ik een vakantie op de Sallandse Heuvelrug?

De leukste vakantie op de Sallandse Heuvelrug boekt u bij Vakantiepark Hellendoorn. Ons park, gelegen aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, is ideaal voor fietsers en wandelaars. Graag verwelkomen wij u binnenkort bij ons bospark in Hellendoorn.

Waar boek ik een vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug met een zwembad?

Bij Vakantiepark Hellendoorn, gelegen op de Sallandse Heuvelrug boekt u een vakantiehuis op een vakantiepark met een binnen zwembad. Ons zwembad is verwarmd en heeft een apart kleuterbad. Dus neem uw zwemspullen mee tijdens uw vakantie op de Sallandse Heuvelrug!

Waar boek ik een vakantiehuisje vlak bij de Eelerberg?

Een vakantiehuisje vlak bij de Eelerberg boekt u bij Vakantiepark Hellendoorn. Ons vakantiepark ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, vlak bij de Eelerberg, en is daarom idaal voor wandelaars en ruiters. Wanneer boekt u een vakantie in Twente vlak bij de Eelerberg bij ons?