Vakantiepark Hellendoorn
Mountainbike vakantie

Actieve mountainbike vakantie in Nederland

  • Vlak bij twee mountainbike routes
  • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug
  • Comfortabele bungalows

Vakantiepark Hellendoorn, de ideale locatie voor een mountainbike vakantie!

Vakantiepark Hellendoorn is een ideaal vakantiepark voor een mountainbike vakantie. Ons park ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Over en door dit prachtige heuvellandschap lopen maar liefst 2 avontuurlijke mountainbike routes. De Hellendoorn route is één van deze MTB-routes. Deze route is 18 kilometer lang en heeft 300 hoogte meters en is bekroond met De Gouden Schop 2022. De andere route is de Holterberg MTB-route en is 30 kilometer lang en kan worden gecombineerd met de Hellendoorn route. Vanuit uw bungalow bij Vakantiepark Hellendoorn kunt u ideaal deze prachtige routes ontdekken. Bij terugkomst kunt u heerlijk ontspannen in uw comfortabele bungalow, of kiest u voor een frisse duik in het zwembad of een hapje en drankje bij Restaurant Tante Stoof?

 

Ontdek de twee mountainbike routes in de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn 

Uw accommodatie tijdens uw mountainbike vakantie 

Tijdens uw mountainbike vakantie in Nederland wilt u heerlijk kunnen ontspannen na een fietstocht in uw bungalow. Hiervoor bent u bij Vakantiepark Hellendoorn aan het juiste adres. Ons park ligt rustig tussen de bossen. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en wasmachine. Daarnaast hebben ze een heerlijk terras met meubilair waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Wanneer mogen wij u verwelkomen tijdens uw mountainbike vakantie in Nederland?

Greep uit onze faciliteiten:

  • Zwembad
  • Restaurant Tante Stoof
  • Midgetgolf
  • Winkelhoek
 

Ontdek de prachtige omgeving tijdens uw vakantie

Naast mountainbiken heeft de omgeving nog veel meer te bieden. Denk aan sportieve wandelingen door natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Neemt u uw kinderen mee tijdens uw mountainbike vakantie? Bezoek dan eens Avonturenpark Hellendoorn! Ook zijn er vele leuke plaatsen rondom Hellendoorn te ontdekken, zoals Nijverdal, Holten en Rijssen. Ook het natuurmuseum Holterberg is een bezoek waard. Dit museum geeft een interessant beeld van de dieren die leven in de omgeving van het museum. Wat gaat u doen naast mountainbiken tijdens uw mountainbike vakantie?

 
 
 

Veelgestelde vragen over een mountainbike vakantie

Wat is een leuke locatie voor een mountainbike vakantie?

Vakantiepark Hellendoorn is een ideale locatie voor een mountainbike vakantie in Nederland. Voor de deur van ons park lopen twee routes van 30 en 18 kilometer, die ook nog eens op elkaar aansluiten. Na de tocht kunt u heerlijk ontspannen in een bungalow op ons vakantiepark in Overijssel

Welke mountainbike routes liggen er in de buurt van Vakantiepark Hellendoorn?

In de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn liggen twee verschillende mountainbike routes. De Holterberg route is 30 kilometer lang. De Hellendoorn route is 18 kilometer lang, heeft 300 hoogte meters en is beloont met De Gouden Schop 2022. Welke route gaat u fietsen tijdens uw vakantie in Twente?