Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Raalte

Vakantiepark Raalte

  • Vakantiepark op 15 km van Raalte
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Met binnenzwembad en speelvijvers

Vakantiepark in de buurt van Raalte en Luttenberg

Raalte en het nabijgelegen Luttenberg: ook wel het kloppend hart van Salland. Hier heerst een gastvrije en vriendelijke sfeer, een fijne plek om uw vakantie door te brengen. Ons park, Vakantiepark Hellendoorn, bevindt zich op iets meer dan een kwartiertje rijden van Raalte. En ook hier staat gastvrijheid en vriendelijkheid voorop! Aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug verblijft u op ons vakantiepark in de buurt van Raalte in comfortabele en vrijstaande bungalows. Geliefd bij 50-plussers, jonge gezinnen, wandelaars, fietsers en natuurgenieters! Wat dacht u ervan, komt u binnenkort een huisje huren nabij Raalte?

Uw verblijf in een vakantiehuis nabij Raalte

Op ons vakantiepark in de omgeving van Raalte en Luttenberg verblijft u in een vrijstaande en gezellig ingerichte bungalow. U kunt hier terecht met gezelschappen van maximaal 6 personen. Een bungalow nabij Raalte aan de bosrand of juist met uitzicht op een van de speelvijvers? U bepaalt!

Auto parkeren?

Dat doet u gewoon bij uw eigen vakantiehuisje vlak bij Raalte. Iedere bungalow beschikt over een eigen parkeerplaats, geschikt voor één auto. Extra auto's kunt u op de centrale parkeerplaats kwijt.

Welke voorzieningen?

De meeste bungalows zijn voorzien van een vaatwasser, wasmachine, droger, magnetron en gratis wifi. U beschikt over twee of drie slaapkamers, afhankelijk van het type vakantiehuis dat u kiest.

Geschikt voor mindervaliden?

Zeker! Onze Bungalow Miva voor 6 personen is een aangepast vakantiehuis voor mindervaliden. Rolstoelvriendelijk, twee hoog-laag bedden, een plafond tillift, toilet met steunen en een douchestoel.

To do's op ons vakantiepark bij Raalte

Binnenzwembad - Perfect op de regenachtige of koudere dagen! Het zwembad is gratis toegankelijk én beschikt over een apart kleuterbad. 

Restaurant Tante Stoof - Hmm, smullen van heerlijke flammkuchen of onze à la carte gerechten. Kom culinair genieten in ons restaurant.

Speelvijvers - Midden tussen de bungalows vlak bij Raalte bevinden zich twee speelvijvers met een maximale diepte van 75 cm. Speelplezier gegarandeerd!

En dat is nog niet alles! Op ons vakantiepark in de buurt van Raalte en Luttenberg bevindt zich ook een animatieteam (schoolvakanties), winkelhoek en snackbar.

To do's rondom ons vakantiepark bij Raalte

Sallandse Heuvelrug - Dé plek voor wandelaars en fietsers. U vindt hier talloze routes om het grootste aaneengesloten heidegebied van Europa te verkennen.

Avonturenpark Hellendoorn - Wie Vakantiepark Hellendoorn zegt, zegt Avonturenpark Hellendoorn! Ons park ligt op slechts 2,5 km afstand van het pretpark.

Talloze evenementen - Bezoek in de omgeving van ons vakantiepark bij Raalte bijvoorbeeld Dauwpop, Stoppelhaene, Ribs&Blues en de Sallandse Wandelvierdaagse.

Er is zóveel te ondernemen vanuit uw bungalow in de buurt van Raalte. Bezoek bijvoorbeeld ook eens de dorpen en steden Hellendoorn, Nijverdal, Holten en Rijssen.

📍 Welk vakantiepark ligt dicht bij Raalte en Luttenberg?

Vakantiepark Hellendoorn is ons bungalowpark nabij Raalte (15 km) én Luttenberg (6 km). Een ideale uitvalsbasis om de regio's Salland en Twente te ontdekken! Pluspunt: ons vakantiepark ligt op slechts 2,5 km afstand van Avonturenpark Hellendoorn. Hoe gaaf is dat!

🏠 Ik zoek een vakantiehuis nabij Raalte. Waar kan ik terecht?

Bij Vakantiepark Hellendoorn! Bij ons verblijft u in bungalows vlak bij Raalte én aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Genieten van de rust en ruimte in een huisje midden in de natuur. Onze vakantiehuizen bieden plaats aan maximaal 6 personen. 

U vindt ons vakantiepark vlak bij Raalte ⤵️