Vakantiepark Hellendoorn
Fietsvakantie Sallandse Heuvelrug

Fietsvakantie Hellendoorn

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Nabij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
  • Gelegen aan het Pieterpad

Heerlijk fietsen in de Twentse omgeving

Wilt u graag op vakantie in een natuurrijke omgeving met de mogelijkheid om heerlijk te fietsen óf te wandelen? Vier dan uw vakantie bij Vakantiepark Hellendoorn! Ons gezellige vakantiepark is gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug en is de perfecte vakantieplek voor natuurliefhebbers. Bij ons verblijft u in één van de ruime bungalows geschikt voor 2 tot 6 personen. Deze accommodaties hebben een ruim terras met prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. Dankzij onder andere het overdekte zwembad, het restaurant met terras en de fietsverhuur beleeft u een ontspannen fietsvakantie in Twente!

Ontdek de vele fiets- en wandelmogelijkheden op de Sallandse Heuvelrug

Er zijn eindeloos veel fiets- en wandelmogelijkheden in de prachtige, Twentse omgeving. Door middel van de handige fietsknooppunten en het wandelnetwerk vindt u makkelijk de mooiste routes door de Twentse natuur. Er zijn verschillende routes en kaarten verkrijgbaar bij de receptie, zo verkent u gemakkelijk de prachtige omgeving! Ook het welbekende Pieterpad, de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland, loopt langs Vakantiepark Hellendoorn. Met Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ook op korte afstand is Vakantiepark Hellendoorn dé ideale vakantiebestemming voor fiets- en wandelliefhebbers!

Diverse faciliteiten tijdens uw fietsvakantie in Hellendoorn

Naast de prachtige omgeving met haar vele fiets- en wandelroutes is er op vakantiepark Hellendoorn veel te beleven voor jong en oud! Zo kunt u genieten van een hapje en drankje in het restaurant of een fiets huren en de Sallandse Heuvelrug verkennen. Ook de kinderen vervelen zich geen moment dankzij de speelvijvers, het overdekte zwembad en het enthousiaste animatieteam in de schoolvakanties. Vakantiepark Hellendoorn is met de ruime bungalows en alle faciliteiten dé perfecte uitvalsbasis voor uw fietsvakantie op de Sallandse Heuvelrug!

Een greep uit onze faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Gratis WiFi
  • Overdekt zwembad
  • Restaurant met terras
  • Midgetgolf

Bekijk hier ons aanbod in accommodaties⤵

Wat vroegen mensen ons?

🚴 Welke fiets- en wandelmogelijkheden zijn er vanuit Vakantiepark Hellendoorn?

Vanuit uw bungalow bij Vakantiepark Hellendoorn bevindt u zich zo op de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland, namelijk het Pieterpad. Ook is het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug een ideale plek om heerlijk te gaan fietsen of wandelen. Diverse routes en kaarten zijn te verkrijgen bij de receptie van Vakantiepark Hellendoorn.

🏠 Waarover beschikken de ruime bungalows bij Vakantiepark Hellendoorn?

Huurt u een bungalow bij Vakantiepark Hellendoorn? Dan huurt u een accommodatie geschikt voor 2 tot 6 personen met een ruim terras, gezellige inrichting, eigen parkeerplaats en gratis WiFi. Vanuit uw ruime bungalow bevindt u zich midden in het bosrijke Twente, dat maakt het dé perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers!