Vakantiepark Hellendoorn
parkinformatie

Parkinformatie

Welkom in Overijssel, welkom bij 'Vakantiepark Hellendoorn' 🧡

In 1967 is het allemaal begonnen. Familie Reimink kocht een huis met 1 hectare grond aan de Sanatoriumlaan. Men die het sanatorium bezocht wilde graag bij de familie Reimink hun tent opzetten. En zo is het idee ontstaan: we startten een camping, genaamd De Paddestoel! Door de jaren heen is er veel veranderd en werden er 200 stacaravans geplaatst en waren er 100 toeristische plekken. In 1992 begon de bouw van de eerste tien bungalows en in 1996 was de officiële opening van het nieuw genaamde 'Vakantiepark Hellendoorn' met negentig bungalows én een centrumgebouw met zwembad en restaurant. Daarnaast werken we continue aan vernieuwing. Ons restaurant kreeg namelijk in 2014 een metamorfose met een nieuw interieur, nieuwe kaart én nieuwe naam Tante Stoof. Van het begin af aan werken wij keihard om onze vakantiegasten een zo fijn mogelijk verblijf te geven. Ons team is zo hecht als familie en dat fijne gevoel proberen we dan ook zo goed mogelijk naar buiten te dragen. 

Swipe voor meer foto's ↔

Waarom Vakantiepark Hellendoorn?

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Wij nemen dan ook alle tijd om ervoor te zorgen dat gasten een fijne vakantie beleven bij ons.

Comfortabele bungalows

Wij bieden vrijstaande bungalows, geschikt voor maximaal 6 personen. Gasten hoeven alleen hun koffer mee te nemen en de vakantie kan beginnen!

Prachtige omgeving

Ons vakantiepark ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De perfecte plek voor mooie wandelingen en fietstochten.

Welkom bij Vakantiepark Hellendoorn

Ons gezellige vakantiepark, ideaal voor jonge gezinnen, fietsers, wandelaars en natuurgenieters, ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en in een veelzijdige omgeving vol cultuur en natuur. Wij bieden meerdere typen bungalows, geschikt voor maximaal 6 personen, welke van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast beschikken wij over een mindervaliden bungalow. En mag uw hond niet ontbreken tijdens uw vakantie? Ook in sommige bungalows is uw trouwe viervoeter toegestaan.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onder andere ons binnenzwembad en de midgetgolfbaan. Voor een lekker hapje en drankje zit u goed bij Restaurant Tante Stoof. U kunt hier ook heerlijk in het zonnetje zitten op het terras! En de kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam in de schoolvakanties, bij de speelvijvers of in één van de speeltuinen. Kortom, genoeg te beleven op ons vakantiepark! Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Receptie

Lida - Anne - Joyce

Hier vindt u Vakantiepark Hellendoorn ⤵