Vakantiepark Hellendoorn
oud en nieuw

Oud en nieuw in Twente

Uitgelicht: Meivakantie
Nu extra scherp geprijsd!
  • Rustig en sfeervol vakantiepark
  • Ruime en gezellige bungalows
  • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

Vier oud en nieuw in Hellendoorn

Een onvergetelijke oudejaarsavond beleeft u bij Vakantiepark Hellendoorn! Dit is een gezellig vakantiepark in Twente, vlak bij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Door de gezellige sfeer en de comfortabele bungalows is ons park een ideale bestemming voor uw jaarwisseling. U kunt samen aftellen tot het nieuwe jaar in uw vakantiehuis geschikt voor maximaal 6 personen. Op ons park zelf is er ook van alles te beleven; neem een duik in het overdekte zwembad of geniet van een heerlijk gerecht bij restaurant Tante Stoof. In de bossen van de Sallandse Heuvelrug kunt u een prachtige winterwandeling maken. Mogen wij u ook verwelkomen tijdens oud en nieuw?

Vind uw ideale verblijf tijdens oud en nieuw 

Uw verblijf tijdens oudejaarsavond

Op Vakantiepark Hellendoorn verblijft u in een comfortabele en vrijstaande bungalow. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn compleet en gezellig ingericht. Onze Miva bungalow is geschikt voor mensen die wat minder goed te been zijn, wij hebben ook een seniorenbungalow. Iedere bungalow is voorzien van een vaatwasser, wasmachine en een droger. Dat is vakantie vieren met alle gemakken van thuis! Al onze vakantiehuizen hebben een prachtig uitzicht op de bosrand of op de speelvijvers. Welke bungalow heeft uw voorkeur?

Onze bungalows:

  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Volledig en comfortabel ingericht
  • Geschikt voor mindervalide personen
  • Mooi uitzicht op het bos of het water

Tips tijdens oud en nieuw

Samen aftellen tot het nieuwe jaar in een comfortabele bungalow; dat klinkt als een gezellige oudejaarsavond! Tijdens uw verblijf met oud en nieuw zult u zich geen moment vervelen. Trek bijvoorbeeld een paar baantjes in ons overdekte zwembad. Ook in de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn is er van alles te beleven. Ontdek de Sallandse Heuvelrug tijdens een winterse wandeltocht of breng een bezoekje aan een dorp of stad in de buurt. Het centrum van Nijverdal, Holten of natuurlijk Hellendoorn is een echte aanrader voor een leuk dagje winkelen. Geniet van de sfeer en van elkaar en proost samen op het nieuwe jaar bij Vakantiepark Hellendoorn!

Hier zijn wij te vinden 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

• Is dit park geschikt voor senioren?

Ons park is erg geschikt voor senioren doordat wij speciale bungalows bieden voor senioren. Deze hebben een slaapkamer op de begane grond en een inloopdouche. Ons vakantiepark is omringd door prachtige natuur waar u de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken.

• Is er genoeg te doen voor kinderen?

Wanneer u met het hele gezin oud en nieuw komt vieren op ons vakantiepark is het belangrijk dat er genoeg te doen is voor de kinderen. Daarom bieden wij vele leuke faciliteiten voor kinderen zoals een overdekt zwembad en uitdagende speeltuinen.