Vakantiepark Hellendoorn
vakantie in juni

Geniet van een vakantie in juni

Uitgelicht: Meivakantie
Nu extra scherp geprijsd!
  • Gezellig bungalowpark in Overijssel
  • Met zwembad en speelvijvers
  • Aan de Sallandse Heuvelrug

Vakantie vieren in Overijssel in juni

Wanneer u er even tussenuit wilt in het voorseizoen is Vakantiepark Hellendoorn een ideale bestemming! Ons gemoedelijke bungalowpark ligt midden in de bossen van Overijssel. Deze prachtige natuur nodigt uit voor een wandeling of een fietstocht door de veelzijdige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Op ons park verblijft u in een ruime en comfortabele bungalow. Bij Vakantiepark Hellendoorn is er altijd wat te beleven; neem een duik in het overdekte zwembad of sla een balletje op de midgetgolfbaan met 18 holes. Na een gezellige dag vol plezier kunt u aanschuiven in ons restaurant Tante Stoof voor een heerlijke maaltijd. Mogen we u ook verwelkomen voor een vakantie in juni?

Overnachten in een comfortabele bungalow

Bij Vakantiepark Hellendoorn kunt u verblijven in een ruime en vrijstaande bungalow, geschikt voor maximaal 6 personen. Onze vakantiehuizen zijn compleet en gezellig ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een vaatwasser, wasmachine en een droger. Dat is vakantie vieren met alle gemakken van thuis! Wij bieden ook bungalows voor senioren met een slaapkamer op de begane grond en een Miva bungalow voor mensen die minder goed te been zijn. Tijdens uw vakantie in juni kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op uw eigen terras. Hier heeft u bovendien een mooi uitzicht op de speelvijvers of op de bosrand. Geniet van de rust en ruimte in uw vakantiehuis bij Vakantiepark Hellendoorn!

Tips voor uw vakantie in juni

Juni is een heerlijke periode om ertussenuit te gaan; het is stralend weer en het is veel rustiger dan in het hoogseizoen. Bij Vakantiepark Hellendoorn bieden wij vermakelijke parkfaciliteiten. Zo hebben wij een verwarmd en overdekt zwembad en een midgetgolfbaan met 18 holes. Kinderen kunnen zich uitleven in de uitdagende speeltuinen of in de gave speelvijvers. U kunt ook heerlijk een hapje komen eten bij ons restaurant Tante Stoof. In de omgeving van ons bungalowpark is er ook van alles te beleven; ontdek de veelzijdige natuur van de Sallandse Heuvelrug tijdens een wandel- of fietstocht. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin beleeft u bij speeltuin De Flierefluiter of Avonturenpark Hellendoorn. Wat gaat u ondernemen tijdens uw vakantie in juni?

De leukste uitstapjes in juni:

  • Wandelen en fietsen over de Sallandse Heuvelrug
  • Varen over rivier De Regge
  • Speeltuin De Flierefluiter
  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Hellendoorn, Nijverdal of Holten bezoeken
  • Natuurmuseum Holterberg

Dit vroegen eerdere gasten ons:

• Is er genoeg te doen voor kinderen op jullie park?

Bij Vakantiepark Hellendoorn bieden wij een aantal kindvriendelijke faciliteiten. Zo hebben wij een overdekt zwembad met apart kleuterbad, een paar gave speeltuinen en mooie speelvijvers waar kinderen zich uren zullen vermaken.

• Welke plaatsjes liggen er in de buurt?

In de buurt van ons gezellige vakantiepark vindt u een aantal mooie dorpen en steden. Gaat u naar het bruisende Nijverdal, het gemoedelijke Hellendoorn of het gezellige Holten? Ontdek de omgeving van Vakantiepark Hellendoorn tijdens jouw vakantie in juni!