Vakantiepark Hellendoorn
vakantie in september

Vakantie in september

  • Rustig en natuurrijk park
  • Ruime en comfortabele bungalows
  • In een bosrijke omgeving

Vier vakantie in september in Hellendoorn

Wilt u nog even genieten van de nazomer? Ga er dan even tussenuit tijdens een ontspannen vakantie in september bij Vakantiepark Hellendoorn! Bij ons verblijft u in een vrijstaande en ruime bungalow die van alle gemakken is voorzien. Ook in het najaar is er genoeg te doen op ons park; trek bijvoorbeeld een paar baantjes in ons binnenzwembad. U kunt ook aanschuiven voor een heerlijk hapje eten in ons restaurant Tante Stoof. Beleef de nazomer in de bossen van de Sallandse Heuvelrug; een veelzijdig natuurgebied dat grenst aan ons vakantiepark. Mogen we u ook verwelkomen voor een vakantie in september?

Vind uw ideale verblijf in september:

Uw verblijf in september

Bij Vakantiepark Hellendoorn kunt u verblijven in een ruime en comfortabele bungalow. Deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over een volledige en gezellige inrichting. Naast de reguliere vakantiewoningen bieden wij ook bungalows voor senioren met een slaapkamer op de begane grond en een Miva bungalow voor mensen die slecht te been zijn. Uw hond is welkom in de huisdiervriendelijke bungalows. Al onze bungalows zijn voorzien van een ruime tuin met terras. Deze biedt een prachtig uitzicht op de speelvijvers of de bomen waar u heerlijk kunt genieten van het weer dat vaak nog aangenaam is in september. Kom helemaal tot rust in uw bungalow bij Vakantiepark Hellendoorn!

Tips voor uw vakantie in september

Een vakantie in september bij Vakantiepark Hellendoorn is er eentje om nooit meer te vergeten! Geniet van de aangename temperaturen van de nazomer op ons rustige vakantiepark. Neem een duik in het zwembad, speel een potje midgetgolf of huur een fiets waarmee u de omgeving van de Sallandse Heuvelrug kunt verkennen. Kinderen vermaken zich urenlang in de gave speeltuinen en speelvijvers. September is een heerlijke periode om te wandelen of fietsen in de natuur van Overijssel; het weer is vaak nog zonnig en het is overal minder druk dan in het hoogseizoen. Ideaal wanneer u een dagje weg wilt naar bijvoorbeeld Speeltuin De Flierefluiter of Avonturenpark Hellendoorn. Gezellige dorpen in de buurt van ons park zijn Nijverdal, Hellendoorn en Holten. Hier kunt u een middagje winkelen of een terrasje pakken. Wat gaat u ondernemen tijdens uw vakantie in september?

To do's in de omgeving:

  • Wandelen over de Sallandse Heuvelrug
  • Mountainbiken
  • Varen over rivier De Regge
  • Spelen bij De Flierefluiter
  • Dagje naar Avonturenpark Hellendoorn
  • Dorpjes bezoeken

Dit vroegen eerdere gasten ons:

• Kan ik mijn hond ook meenemen naar jullie park?

Natuurlijk mag uw hond niet ontbreken tijdens een vakantie in september. Daarom bieden wij ook huisdiervriendelijke bungalows waar uw trouwe vriend van harte welkom is. Trek er samen op uit in de Overijsselse natuur!

• Ligt er een natuurgebied in de buurt van jullie park?

Ons vakantiepark ligt aan Nationaal Park Sallandse Heuvelrug; dit is een veelzijdig natuurgebied vol bossen en heidevelden. Voor de mooiste wandelingen in het naseizoen moet u dus in Hellendoorn zijn!