Op en om het park

Fietsverhuur

Vakantiepark Hellendoorn, bij uitstek geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurgenieters! Geen zin om de fietsen van huis mee te nemen? Huur dan uw fiets bij Vakantiepark Hellendoorn. Wij hebben dames-/heren-/kinderfietsen, ATB's en een tandem in de verhuur.

Speeltuinen

Op het park zijn diverse kleine speeltuinen. Hier je kun je naar harte lust klimmen en klauteren. 

Sauna

Helemaal relaxen op Vakantiepark Hellendoorn? Kom bij van alle drukte en ontspan in onze sauna. U kunt de sauna reserveren via de receptie.

Winkelhoek

Koffie/thee, filterzakjes...iets van huis vergeten? Geen nood! In ons winkelhoekje bij de receptie kunt u terecht voor uw vergeten boodschappen. Van koffie/thee tot koekjes, frisdrank en blikken soep.Tevens kunt u hier dagelijks verse broodjes en de krant verkrijgen. Beschikt uw bungalow over een open haard? Wij verkopen ook openhaardblokken. 

 

Speelvijvers

Midden tussen de bungalows bevinden zich twee speelvijvers met een maximale diepte van 75cm. Kinderen kunnen hier naar harte lust spelen. Lopen over de kazen, hangend aan de kabelbaan of lekker varen op het vlot. Hebt u een bungalow aan het water? Vanuit uw terrasstoel houdt u zicht op uw kinderen.


Snelbruiner

Altijd bruin naar huis garantie!

U gaat weg in eigen land, maar helaas het weer speelt niet altijd mee. Toch bruin thuiskomen van uw vakantie? Dat kan! De snelbruiner biedt uitkomst. U kunt deze reserveren via de receptie van Vakantiepark Hellendoorn. 

Snackbar

Geen zin om te koken, maar ook geen zin om uitgebreid uit eten te gaan? Onze Snackbar biedt uitkomst. Van patat tot afhaalmaaltijden (hoofdgerechten van Tante Stoof), voor elk wat wils. 

Zwembad

Vakantiepark Hellendoorn beschikt over een verwarmd overdekt zwembad met apart kleuterbad. Ideaal voor als het weer even niet meezit. Het zwembad is gratis toegankelijk voor alle ingeschreven gasten van Vakantiepark Hellendoorn.