Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Hellendoorn
vakantiepark hellendoorn
 

Vakantiepark Hellendoorn in Overijssel

 

Ons gezellige vakantiepark, ideaal voor jonge gezinnen, fietsers, wandelaars en natuurgenieters, ligt in een veelzijdige omgeving vol cultuur en natuur aan de voet van Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Graag verwelkomen wij u binnenkort als gast op Vakantiepark Hellendoorn.

 
 
 

Van alles te beleven op en rond het park tijdens uw vakantie in Hellendoorn

 
 
 
 

Ontdek de Sallandse Heuvelrug


Nationaal park De Sallandse Heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten behoort tot een van de grootst aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. De unieke combinatie van het Twents Reggedal aan de ene kant en De Sallandse Heuvelrug aan de andere kant zorgt voor een dynamisch landschap met ongekende mogelijkheden voor zowel natuurliefhebbers, recreanten en buitensporters. Ontdek de Sallandse Heuvelrug vanaf uw vakantiehuisje in Hellendoorn.

Ontdek de omgeving
 
 
 

Waarom Vakantiepark Hellendoorn?

 
  Aan de Sallandse Heuvelrug

  Geniet van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ontdek eindeloze wandel- en fietspaden tijdens je verblijf.

  Ontspanning in de natuur

  Met ruime groene gebieden, rustige accommodaties en directe toegang tot de Sallandse Heuvelrug, kunnen natuurliefhebbers hier volledig tot rust komen.

  Culturele en Recreatieve Diversiteit

  Hellendoorn en de omgeving bieden een overvloed aan culturele en recreatieve mogelijkheden, variërend van pretparken tot historische bezienswaardigheden.

  Vroegboekkorting

  Bij Vakantiepark Hellendoorn kunt u tot 1 maart profiteren van onze vroegboekkortingen. Laat de voorpret maar vast beginnen.

 
 

Kaart

 

Hier kunt u ons vinden!

 

Beoordelingen:

Leuk park in rustige omgeving met rondom veel bos.

Prima accommodatie. Leuk opgezet met waterpartijen en veel speeltoestellen voor kinderen. Zo te zien bestaan de villa's al wat jaren, maar zien er goed onderhouden uit.

Door: Thijs de Jong