• Heksenjacht bij Tante Stoof
  • Vind alle heksen en griezels
  • Verzamel alle stempels

Hellendoorn Heksendorp bij Vakantiepark Hellendoorn 🧹

Ook dit jaar vinden er tijdens de herfstvakantie in het gehele dorp weer activiteiten plaats met betrekking tot Hellendoorn Heksendorp. Hierbij komt Goedele samen met haar heksen en griezels naar Hellendoorn om met jullie de herfstakantie te vieren! De boze tovenaar zal er alles aan doen om deze vakantie te verstoren. Komen jullie ook om Goedele te helpen? Op zondag 16 oktober 2022 vindt er een heksenjacht plaats van 13:30 uur - 17:00 uur op Vakantiepark Hellendoorn. Jullie zijn er toch ook bij?

Lees snel meer over Hellendoorn Heksendorp!

Wat is Hellendoorn Heksendorp?

Ieder jaar komt Goedele met haar heksen en griezels naar Hellendoorn om haar herfstvakantie door te brengen. Helaas is er een boze tovenaar die haar vakantie wil verstoren. De tovenaar zal er alles aan doen om de vakantie van Goedele te laten mislukken. Maar als het hele dorp meehelpt, kan het misschien toch nog goedkomen! Er is een meerdaags programma met diverse activiteiten tijdens de herfstvakantie, waar iedereen aan mee kan doen. Het programma bestaat onder andere uit een heksenjacht, pompoen workshop, heksendisco en meer! Lees hieronder meer over het programma ⬇️

Programma

✦ Zondag 16 oktober 2022 - 13:30 uur tot 17:00 uur

🧙 Heksenjacht bij Tante Stoof - Deze middag wordt er voor het eerst kennis gemaakt met alle heksen en griezels van Hellendoorn. Tijdens de heksenjacht (soort vossenjacht) mogen de kinderen op zoek gaan naar de heksen en griezels voor een stempel. Aan het eind kunnen de kinderen hun stempelkaart inleveren en krijgen ze wat lekkers. Ouders kunnen na de heksenjacht gezellig plaatsnemen op het terras van Tante Stoof om te borrelen of eten. Lees hier meer! 

✦ Dinsdag 18 oktober 2022 - vanaf 18:00 uur 

👻 Spannende tocht door de donkere bossen - Vanaf 18:00 uur tot 19:30 uur is er een spannende tocht voor kinderen van 0-10 jaar. Om de aantal minuten starten deelnemers vanaf Manege 't Oale Spoor en lopen ze door de donkere bossen terwijl de heksen en griezels de deelnemers opwachten. Vanaf 19:30 uur tot 21:00 starten de enge tochten voor de oudere kinderen. De heksen en griezels zullen deelnemers de stuipen op het lijf jagen. Lees hier meer!

✦ Woensdag 19 oktober 2022 - diverse tijdstippen  

🎃 Pompoen Workshop - Om 10:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur is er voor kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan de pompoen workshop. Onder begeleiding gaan de kinderen een pompoen uithollen en worden er enge gezichten ingesneden. De heksen en griezels zijn aanwezig om de kinderen te helpen. Lees hier meer!

✦ Donderdag 20 oktober 2022 - vanaf 18:00 uur

🛍️ Spannend winkelen - Op deze donderdagavond wordt het centrum van Hellendoorn overgenomen door de heksen! Voor kinderen is er de mogelijkheid om hun heksendiploma te halen. Ze worden getest op hun toverkunsten en het herkennen van alle zintuigen. Lees hier meer!

✦ Vrijdag 21 oktober 2022 - 18:00 uur tot 20:00 uur

🚴 Verlichte fietstocht - Tijdens deze avond kunnen deelnemers samen met de heksen fietsen door Hellendoorn. Het is de bedoeling dat deelnemers hun fiets helemaal verlicht hebben, zodat de heksen niet bij ze durven te fietsen. Lees hier meer!

✦ Vrijdag 21 oktober 2022 - vanaf 18:45 uur

🪩 Heksendisco - Op de laatste dag van de vakantie gaan alle heksen en griezels lekker ontspannen tijdens de heksendisco. Samen gaan ze heerlijk ravotten in het ravijn. Alle kinderen die op de basisschool zitten én beschikken over diploma A en B mogen meedoen. Lees hier meer!

* Let op! Enkel de heksenjacht vindt plaats op Vakantiepark Hellendoorn, maar het is natuurlijk ook toegestaan om deel te nemen aan de andere activiteiten op de overige locaties.

Bekijk het volledige programma hier
 

Verblijf bij ons op Vakantiepark Hellendoorn tijdens Hellendoorn Heksendorp!

Op 16 oktober 2022 vindt de heksenjacht plaats op ons vakantiepark. Tijdens de herfstvakantie is het dus ideaal om te verblijven op ons vakantiepark. Verblijf in onze vrijstaande en gezellig ingerichte bungalows, geniet van onze diverse faciliteiten en beleef een fantastische herfstvakantie tijdens Hellendoorn Heksendorp!