Vakantiepark Hellendoorn

Animatie

Animatie

In de officiele schoolvakanties organiseert ons recreatieteam kleinschalige animatievoor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar, zoals: 

Knutselclub

Tijdens de schoolvakanties kan je in het knutsel uurtje samen met het recreatie team veel leuke werkjes knutselen.
 

Chocolade workshop

Onze buren, Twente Decadente, organiseren chocolade workshops. Lekker klooien met chocolade. Deze workshop duurt een uur, opgave bij de receptie. Je gaat op eigen gelegenheid naar Twente Decadente, wij hebben een mooie wandelroute om daar te komen, ongeveer 2 km.
 

Kinderbingo

Op vakantiepark Hellendoorn wordt ook een kinderbingo georganiseerd, met leuke prijzen! De kosten bedragen € 1,50 per ronde.
 

Knutselboxen

Er staan gratis knutselboxen klaar bij de receptie zodat jullie altijd kunnen knutselen in de bungalow. De boxen zijn voorzien van etui met kleurtjes, schaar, lijm, puntenslijper, gum, vouwblaadjes, sticker en knutselwerkjes. De volgende dag mag de box weer retour. Laat jij de mooie knutselwerkjes aan ons zien?
 
 

Op avontuur: Beleeftassen

Op avontuur in de natuur met de beleeftassen van Staatsbosbeheer. Hoe gaaf is dat! Leuk om uit te voeren met het hele gezin of de familie op het park, tijdens een wandeling of fietstocht of weer bij thuiskomst. Bij de receptie zijn 6 verschillende tassen te koop vanaf € 3,50 per tas. Ontdek het snel!
 

Lego/duplo ochtend

De lego/duplo ochtend wordt georganiseerd door 'Het Dolfijntje'. Na hartelust bouwen met lego- en duplostenen. Vrij spelen € 2,00.
 

Huifkar 't Vossenspan

Wij organiseren huifkartochten voor de hele familie in samenwerking met 't Vossenspan te Haarle. Opstappen op het park en dan in de huifkar een prachtige tocht door de omgeving van Hellendoorn. Onderweg een stop voor een drankje! Zeker een aanrader voor een gezellige uitje samen met het gezin.
 

Middagactiviteiten Spel & Fun

Ook organiseert het recreatie team leuke middag spelletjes zoals fotospeurtocht, Tante Stoof Instuif, Zeskamp, Levend Stratego, panna voetbal etc.
 

Op pad met de boswachter

Een echte boswachter gaat met jullie op pad om jullie alle mooie plekjes van het bos te laten zien. Vanuit het park loop je direct het bos in. Met jullie zintuigen komen jullie op een andere manier in aanraking met de mooie natuur. Ongeveer 1,5 uur lopen jullie door het bos en de route is ongeveer 2 km. Leuk uitje voor de hele familie.
 

Tante Stoof instuif

Iedere zondagmiddag van 14.30 - 16.00 uur is er een Tante Stoof Instuif. Hier worden leuke spelletjes gespeeld in de speelruimte en bij mooi weer spelen we in de speeltuin.
 

Ontdek onze overige faciliteiten: