Vakantiepark Hellendoorn
animatie

Animatie

Animatie

In de officiele schoolvakanties organiseert ons recreatieteam kleinschalige animatievoor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar, zoals: 

 

Knutselboxen

Er staan gratis knutselboxen klaar bij de receptie zodat jullie altijd kunnen knutselen in de bungalow. De boxen zijn voorzien van etui met kleurtjes, schaar, lijm, puntenslijper, gum, vouwblaadjes, sticker en knutselwerkjes. De volgende dag mag de box weer retour. Laat jij de mooie knutselwerkjes aan ons zien?
 
 
Nieuw speeltoestel

Kinderbingo

Op vakantiepark Hellendoorn wordt ook een kinderbingo georganiseerd, met leuke prijzen! De kosten bedragen € 1,50 per ronde.
 
 
 
 

Huifkar 't Vossenspan

Wij organiseren huifkartochten voor de hele familie in samenwerking met 't Vossenspan te Haarle. Opstappen op het park en dan in de huifkar een prachtige tocht door de omgeving van Hellendoorn. Onderweg een stop voor een drankje! Zeker een aanrader voor een gezellige uitje samen met het gezin.
 
 
 

Tante Stoof instuif

Op zondagmiddag in de schoolvakanties is er vanaf 15.00 - 16.00 uur Tante Stoof Instuif. Hier worden leuke spelletjes gespeeld in de speelruimte en bij mooi weer spelen we in de speeltuin.
 

Ontdek onze overige faciliteiten: