Extra's bij te boeken

Ontbijtmand € 8,50 per persoon

Tijdens uw verblijf de dag ontspannen beginnen met een goed gevulde ontbijtmand? Dat kan! Laat u lekker verwennen met een ontbijtmand die wordt bezorgd bij uw bungalow. De ontbijtmand is gevuld met verse broodjes, zoet & hartig beleg, crackers, beschuit, ontbijtkoek, jus d'orange en een vers gekookt eitje. Indien gewenst bezorgen wij gelijk uw favoriete krant erbij.

Afscheidsontbijt € 11,95 per persoon, voor kinderen 3-11 jaar € 6,95
Uw dag van vertrek? Kom ontbijten in ons restaurant. 
We hebben de tafel voor u gedekt. 

Kindermeubilair, € 7,95 per weekend/midweek of week.
Verblijft u 2 weken bij ons, wordt het bedrag 2 x € 7,95 per kinderbed/box of stoel.

Met kleine kinderen op vakantie, maar geen plaats meer in de auto voor een kinderstoel/kinderbed of kinderbox?

Maak het uzelf gemakkelijk en reserveer meteen bij uw bungalowvakantie een kinderstoel, kinderbed (exclusief bedlinnen) en/of kinderbox. Wanneer u uw bungalow betreedt zal het gereserveerde kindermeubilair al klaarstaan in de bungalow. 

 

 

 

Beddenopmaak service €5,00 per bed

Een opgemaakt bed bij aankomst is echte luxe...slaap lekker! Na uw reis geen gedoe met lakens en dekbedovertrekken, laat uw bedden opmaken.

Handdoekenpakket € 6,75 per pakket, Keukenlinnen € 4,95 per pakket.

Neem niet te veel bagage mee en huur uw handdoeken en/of keukentextiel. Mee naar de speelvijver, het zwembad of gewoon na het douchen. Het handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek.

Het keukendoekenpakket bestaat uit twee theedoeken en een keukendoek.Reserveer nu dan ligt het bij aankomst voor u klaar in de bungalow.

 Gourmetpakket t/m 12 jaar € 9,00 per persoon, v.a. 12 jaar € 19,50 per persoon.

Een gezellig avondje tafelen in uw bungalow, zonder uren in de keuken te staan? Dit kan met ons gourmetpakket!

Het gourmetpakket bestaat uit 8 soorten vlees, aardappeltjes, champignons, paprika, ui,  stokbrood, sauzen en kruidenboter. Het gebruik van het gourmetstel is gratis.

Het pakket is af te halen bij de cafetaria of wordt gratis bezorgd bij u aan de bungalow. 

Barbecue pakket per persoon € 17,50

Lekker weer buiten? Tijd om de barbecue aan te steken. Wij bezorgen aan uw bungalow of kampeerplaats een gas barbecue met bakplaat. Het barbecue pakket bestaat uit 6 soorten vlees, salade, rauwkost, champignons, krielaardappelen, paprika, stokbrood, kruidenboter, knoflooksaus en cocktailsaus.

Huur barbecue met bakplaat € 15,00

Prijsinformatie kan afwijken ivm prijswijzigingen. De prijzen die gelden in het reserveringssysteem en aan de balie zijn bindend.