Sportief

ATB routes

Over de Sallandse Heuvelrug lopen twee bewegwijzerde ATB-routes. 
De zwarte route welke u op zo'n 400 meter van het park oppikt loopt door het noordelijk deel van de Sallandse Heuvelrug, over de Hellendoornseberg. Deze route kan als uitbreiding op de blauwe route gereden worden. Deze zwarte route is 18 kilometer lang. Dit kan vooral, na langdurige regenval, een zwaar traject zijn! Het hoogteverschil van het totale traject is 300 meter,

De blauwe route(30km) loopt over de Holterberg, Sprengenberg, Nijverdalseberg terug naar Holten. Beide routes kunnen ook als een grote route worden gereden aangezien ze elkaar kruisen.

Klompgolf

Midgetgolf maar dan anders. Over het kampeerterrein van Vakantiepark Hellendoorn is een 10 holes klompgolfparcours aangelegd. Gewapend met een klompstick en bal proberen in zo min mogelijk slagen de bal in de holes te krijgen. De benodigdheden voor klompgolf kunt u verkrijgen via de receptie.

 

Schatzoeken met de GPS

Ga met de GPS op weg om de schat te vinden. Doormiddel van de route te lopen en de vragen onderweg juist te beantwoorden, komt men de locatie van de schat te weten. Materiaal is verkrijgbaar bij de receptie.

Midgetgolf

Van jong tot oud vermaakt zich op de 18 holes midgetgolfbaan van Vakantiepark Hellendoorn. Alle benodigdheden zijn te bemachtigen via de receptie. Bepaal nu wie van jullie de beste midgetgolfer is.