Heksendorp

Heksendorp Hellendoorn

Het is tijd voor Heksendorp

Programma Heksendorp Hellendoorn

Hebben jullie het al gemerkt? Traag zwevende mistflarden, bezems bij voordeuren, pompoenen langs de straten en spinrag in de bomen. Ja, het is bijna weer zover! Het dorp Hellendoorn is in de Herfstvakantie van 18 t/m 27 oktober weer omgetoverd tot hét vakantiedorp Heksendorp van de heksjes, vampiertjes en andere griezels. Wil jij er bij zijn? Kaarten zijn vanaf 10 oktober beschikbaar bij o.a. Primera Hofman en Tourist Info Nijverdal.

Griezelig programma
Heksendorp Hellendoorn zit weer boordevol leuke activiteiten.Zoals de Heksenketel bij het Pannekoekenhuus in Marle, de pompoenenworkshop, de heksendisco en nieuw dit jaar de griezelig versierde fietstocht. En natuurlijk mag de Spannende Heksentocht niet ontbreken. Meer weten over de tocht? 

Spannende Tocht door Heksendorp Hellendoorn
De heksjes zijn zo blij, we hebben ze nog nooit zo blij gezien! Waarom? Nou, omdat Hadas er niet is. Daarom kunnen de heksjes zomaar door het dorp wandelen. Maar wat is dat? Een jurk, zomaar midden op de straat. Het lijkt wel of de heks eruit weggetoverd is. En daar, aan het eind van de straat! Nog een lege jurk. Het zou toch niet….. Als Hadas maar niet terug is. Kom naar Heksendorp Hellendoorn en beleef het mee tijdens de Spannende Tocht door het dorp en kom kijken hoe het afloopt.

Locatie:
Hofmansweide, Hellendoorn

Tijden:
tussen 18.30 en 21.00 uur vertrekt er elk half uur een groep

Prijs:
VVK € 6,50/Online € 7,30 (combi-ticket Bike Mania-Spannende tocht € 8,00/€8,80 online)

Kaarten:
Zijn vanaf 10 oktober 7:00 uur online te koop en ook bij Primera Hofman in Hellendoorn en de Tourist Info in Nijverdal. Klik hiervoor de online ticketverkoop of kijk op de Facebookpagina Heksendorp Hellendoorn