Avonturenpark Hellendoorn

Op 2 km afstand van ons park

Avonturenpark Hellendoorn, geniet van ruim 30 attracties en shows.

Samen spetterende waterpret beleven in één van de wildwaterbanen: Wild Waterval of Sungai Kalimantan? Of razendsnel in één van de achtbanen: de Tornado, de Donderstenen of de Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de familieshow van Kareltje & Jasmijn? Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. 

Twee nieuwe attracties in 2019

De eerste nieuwe attractie is de vrijevaltoren Baba’s Ruimtereis in Dreumesland, naast het in 2018 geopende Bella’s Swingpaleis. De tweede nieuwe attractie, Fort KnalKruit wordt een knallende attractie voor de hele familie: na 30 jaar komen namelijk de botsauto’s weer terug!
Met de komst van deze attracties biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor jong en oud!

Meer entertainment

Naast de uitbreiding van het aantal attracties, zijn het aantal shows op ons park ook uitgebreid. Kareltje & Jasmijn, Mini Disco, De Berendans, High Dive Stuntshow (6 juli t/m 1 september) en ‘Baba de Piraat’.
Interactief, muzikaal, avontuurlijk en grappig lopen als een rode draad door seizoen 2019.    

Boordevol evenementen

Het wordt ook weer een seizoen boordevol evenementen, denk hierbij aan het openingsweekend op 6 en 7 april, de nieuwe Kareltje en Jasmijn show in weekenden en vakanties. En nieuw dit jaar is Baba's verjaardagsweekend op 15 en 16 juni. Families kunnen dit weekend samen met Baba een feestje maken, zingen, dansen en de leukste avonturen beleven.

Kaartverkoop bij de receptie, u geniet van een korting van € 3,50 op de verkoopprijs aan de kassa.

Openingskalender

 KOM MAAR LANGS ALS JE DURFT!